Aici am gasit servicii funerare complete

Din pacate multi dintre noi am avut neplacerea de a ne confrunta cu nefericitul eveniment al unui deces al unei rude sau persoane apropiate.In momentele respective de durere si tristete, stresul poate ajunge la cote maxime, motiv pentru care este important sa cerem ajutorul de care avem nevoie.Ca urmare, o firma de servicii funerare, cum ar fi, Casa Funerara Luca va fi alaturi de dumnevoastra, in cel mai scurt timp, avand experienta si profesionalismul necesar pentru organizarea unei inmormantari.Asadar, descopera serviciile oferite de Casa Funerara Luca:

  • Obtinerea ajutorului de inmormantare

Ca sa va putem ajuta cu obtinerea unui sprijin financiar, va fi necesar sa obtinem in prealabil o serie de documente.Astfel, Casa Funerara Luca va pune la dispozitie un cadru medical specializat, care va face constatarea decesului, eliberand astfel un certificat constator de deces.Alaturi de talonul de pensie si o dovada ca sunteti ruda cu persoana defuncta, veti putea depune aceste acte pentru a obtine rapid ajutorul de deces.

Aceste momente sunt printre cele mai delicate din cadrul unei inmormantarii. Conform legii, spalarea, imbalsamarea, machiajul si transportul persoanei trecute in nefiinta trebuie efectuat cu personal autorizat.Astfel, firma de servicii funerare va pune la dispozitie un specialist, care se va ingriji de toate aceste sarcini cu respect fata de familia defunctului.

  • aranjamente florale

Casa Funerara Luca va pune la dispozitie o oferta de aranjamente florale, de la buchete si jerbe, pana la coroane cu mesaj personalizat.

  • Incinerarea

Incinerarea este un tip de inmormantare recunoscut prin legile Romaniei, avand un statut egal din punct de vedere legal, cu inhumarea.In timpul procedurii de incinerare, corpul persoanei decedate va fi tratat cu demnitatea si respectul cuvenit.

  • Sicrie

Casa Funerara Luca va pune la dispozitie o gama larga de sicrie ce sunt confectionate din diferite esente de brad, fag, stejar, plop.In oferta Casei Funerare exista atat cosciuge economice, cat si cosciuge de lux si catafalc.

Alegerea cosciugului trebuie sa tina cont de calitatea finisajelor, nuanta pe care o doriti, dimensiunile acestuia sau materialul din care este fabricat.

Pentru a veni in sprijinul clientilor, oferta de sicrie a fost impartita in trei categorii: sicrie sociale, sicrie medii si sicrie din categoria de lux.

Sicriele din clasa sociala sunt pentru un buget de inmormantare redus, sicrie din clasa medie sunt achizitionate in general de cei care organizeaza o inmormantare clasica, iar sicriele din clasa de lux sunt sicrie din import, complet echipate, de calitate exceptionala, disponibila in diferite nuante si esente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *