Aici te poti pregati pentru examenul de bacalaureat

Probabil ca liceenii nu se gandesc la examenul de bacalaureat care se apropie cu pasi repezi, ci inca la distractiile anilor de adolescenta, insa si acest examen face parte dintr-o etapa importanta din viata fiecarui elev. Astfel, pentru ca materia este stufoasa, se recomanda ca aceasta sa fie invatata de cat mai devreme posibil pentru a putea asimila volumul ridicat de informatii aduse. Totusi, exista si o varianta mai moderna de a invata, motiv pentru care niciun elev nu mai trebuie sa toceasca, iar raspunsul este Emedi. Aceasta e o platforma bine pusa la punct, unde ai acces la toate informatiile necesare pe care sa le repeti pana le stapanesti.

Mai comod de invatat

Cu siguranta, aceasta este cea mai comoda cale pe care poti sa inveti pentru ca toate informatiile le ai ladispozitie in acelasi loc. Pe aceasta cale te bucuri si de libertatea de a alege locul potrivit in care te simti cel mai bine atunci cand inveti. Poate nu te simti in largul tau acasa si vrei sa mergi la biblioteca sau de ce nu, intr-un parc, iar acum totul este posibil cu ajutorul Emedi.

Nu ai nevoie de culegeri

Pana acum erau necesare tot felul de carti si de culegeri pe care sa le ai la tine de fiecare data cand voiai sa inveti, insa acum totul e mult mai simplu si mai comod. Toate informatiile de care ai nevoie la examenul de bacalaureat sunt stocate pe o platforma online bine pusa la punct si pe care o poti accesa oricand iti doresti de oriunde.

Accesibil pe toate dispozitivele

Emedi este platforma de care ai nevoie si pe care o poti folosi atat in varianta desktop, de acasa de pe laptop sau calculator, cat si in versiunea pentru mobil, pentru telefon sau laptop, asa ca de ce sa nu profiti?

Preturile sunt accesibile

Din fericire, nu ai nevoie de bugete mari pentru a te putea pregati asa cum se cuvine pentru examenul de bacalaureat. Poti alege sa testezi platforma Emedi pentru doua zile, caz in care vei plati numai 10 lei, iar dupa ce te convingi poti sa te orientezi catre pachetul care iti ofera acces timp de o luna, iar pretul este de 35 de lei. Tariful devine mai avantajos la doua luni, cand platesti 59 de lei, iar cea mai prietenoasa varianta este cea pentru trei luni, intrucat pretul este de 89 de lei. Totusi, trebuie avut in vedere si faptul ca Emedi iti ofera posibilitatea de a opta pentru consultanta de specialitate timp de jumatate de an, iar in acest caz pretul este de 1000 de lei si, pe aceasta cale, cu siguranta, te vei apropia cat mai mult de nota maxima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *