Albirea dinților la Dental Medical

Tot mai multe persoane își doresc că zâmbetul lor să fie de un alb imaculat și de aceea la Dental Medical București, putem la dispoziția pacienților noștri o serie de procedee profesionale de albire care să îi ajute să ajungă la rezultatul dorit.

Albirea dentară cu lampa Zoom

Problemele dentare sunt unele care ne pot urmări toată viață. Fie că vorbim despre dureri de dinți, cauzate de carii avansate, disconfort, sensibilitate dentară, abcese și nu numai, fiecare dintre acestea ne țîn departe de zâmbetul pe care ni-l dorim. O problema des întâlnită este îngălbenirea dinților, care poate apărea din diverse motive, însă pentru această există o soluție eficientă: albirea dentară, la care din ce în ce mai mulți pacienți apelează. O varianta eficientă, ce rezistă în timp durata și care necesită mai puțin de 30 de minute pentru a fi pusă în practică veți găsi în cadrul cabinetului nostru stomatologic.

Un proces rapid cu rezultate imediate

Un lucru foarte important de care ar trebui să ținem cu toții cont este faptul că procedura de albire dentară este una dintre cele mai simple și mai rapide proceduri stomatologice existente. Pregătim un gel special ce aplică pe dinți și care se lasă să acționeze cam 30 de minute, iar la final, vei putea observa deja primele rezultate. Dinții tăi vor fi mai albi, aspectul lor va părea mult mai sănătos și, de asemenea, vor contribui decisiv la creșterea încrederii în propria persoană.

Cum întreținem dinții după o albire dentară?

Aceasta este una dintre cele mai frecvente întrebări ale pacienților, deoarece își doresc să mențină rezultatele pentru cât mai mult timp. Cu siguranță nimeni nu s-ar fi așteptat ca albul dinților obținut prin această procedură să fie atât de ușor de întreținut, prin periaj regulat și prin dușuri bucale. Totuși, la fiecare șase luni este recomandat să te întorci la cabinetul dentistului pentru un periaj profesional și pentru o igienizare, care de asemenea sunt foarte importante

Dinți albi pentru o perioada mai lungă de timp

Albirea dentară este metodă prin care fiecare dintre noi poate să aibă un zâmbet perfect alb pentru o perioada lungă de timp. Se poate vedea că o investiție de durată, care te va face fericit și peste ani și ani de zile. Este foarte important să înțelegem că felul în care ne îngrijim dantura poate determina și felul în care zâmbetul nostru își va păstra din strălucirea. Mai mult decât atât, odată cu evoluția tehnicii de albire dentară, pacientul poate alege nuanță preferată, lucru ideal pentru cei mai exigenți dintre noi. Cu toate aceste avantaje, la Dental, pentru o albire dinți preț, nu va fi nevoie să atribui sume exorbitate, costul general fiind de 1200 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *