Alege serviciile Egregora si ofera-le parintilor tai o batranete in tihna!

Alzheimer – afectiune specifica persoanelor varstnice – este o boala pe care pacientul o suporta cu greu, iar dificultatile cele mai mari sunt suportate de membrii familiei, care se plang de o cooperare deficitara cu bolnavul, lucrul total justificabil.

In aceasta situatie, identificarea unui camin batrani Alzheimer Bucuresti este optiunea cea mai buna. De asemenea, prin intermediul unei echipe multidisciplinare, acordam servicii specializate in recuperarea, tratarea si gestionarea cazurilor post AVC (hemiplegii, hemipareze), boala neoplazica in stadii avansate, alte boli degenerative – Alzheimer, Parkinson, dementa mixta, scleroze multiple, traumatisme postoperatorii, endoproteze, slabiciune musculara post imobilizare, fractura de col femural etc.

Aici, persoanele dragi, membri ai familiei, pot avea parte atat de ingrijire medicala supravegheata de profesionisti, cat si de un mediu in care isi pot recapata anumite abilitati ce tin de factorul social, incurajandu-se reintegrarea. Prin urmare, oferim programe intense de integrare, asistare, imbunatatire si redobandire a unui grad cat mai mare al calitatii vietii si independentei motrice, pentru ca pacientul sa se poata descurca singur si sa isi recapete increderea in propriile sale forte.

Mai mult decat atat atat, avem grija sa le oferim varstnicilor meniuri de alimentatie corespunzatoare varstei lor, fiecare serviciu pentru pacientii nostri fiind gandit individual, personalizat. De asemenea, igiena si activitatile recreative fac si ele parte din ordinea prioritatilor pe care le respectam in vederea unei bune desfasurari si a determinarii unor rezultate favorabile pentru pacientii care ajung la acest camin batrani Alzheimer Bucuresti, numit Egregora.

De asemenea, trebuie sa stiti ca toti pacientii clinicii noastre beneficiaza de conditii absolut deosebite: in cele doua sectii de comfort oferim cazare la standard hotelier de 4**** in camere de hotel cu baie individuala. Totodata, toate camere sunt echipate cu paturi medicale automatizate, noptiere cu functiuni medicale, TV LED, aer conditionat, televiziune prin cablu, frigider, WI-FI, safe electronic, buton/statie de apel wireless pentru personalul medical, etc. Egregora reprezinta un mediu curat, primitor unde pastram confidentialitatea, demnitatea si cu adevarat respectam aceste valori cu sfintenie. Meniul este la standard hotelier, variat si atent pregatit. Asiguram servicii de supraveghere, asistenta medicala permanenta (24/24 ore) si administrarea medicatiei.

Serviciile Egregora de asistenta medicala sunt de tip preventiv, curativ, de recuperare, de reabilitare medicala paliativa iar acestea cuprind consultatii medicale de specialitate, evaluari, investigatii, tratamente medicale, ingrijire, medicatie, asistenta in absolut toate activitatile precum si recuperare medicala prin servicii personalizate de kinetoterapie robotizata si clasica, fizioterapie, terapia durerii, reabilitare medicala etc. De asemenea, tinem si la programul de vizite, astfel ca nu avem stabilit un program special pentru aceasta activitate. Prin urmare, poti veni oricand la noi pentru a-i vizita pe cei dragi si de a le aduce inca un strop de bucurie, complementar a ceea ce putem noi face!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *