Am invatat cum sa prelungesc durata de viata a cearsafurilor

Pentru ca odihna este esentiala pentru fiecare dintre noi, intotdeauna cautam modalitati prin care sa ne imbunatatim somnul, iar in acest sens, bineinteles, sunt mai multe optiuni, dar una omisa de multe persoane e reprezentata de alegerea unor lenjerii de calitate. Acestea pot influenta mult odihna, motiv pentru care se recomanda sa fie alese doar cele mai grozave optiuni, iar daca nu stii de unde, poti apela la Talis.

Dimensiunea perfecta

Unul dintre cele mai importante criterii este reprezentat de dimensiune, care trebuie sa fie perfecta, iar aceasta este standard, in functie de dimensiunile saltelei si a patului. Totusi, pentru ca poate fi foarte deranjant atunci cand lenjeria nu sta asezata perfecta si se misca in timpul somnului, pot fi alese cele cu elastic si, bineinteles, stau fixe, fiind asadar mult mai comode. La Talis ai toate optiunile posibile, de la paturi mici, de 80 x 160 cm, fie medii, de 120 x 200 cm, fie pentru doua persoane, de 160 x 200 cm.

Prelungirea duratei de viata

Totusi, daca alegi lenjerii Talis cu elastic vei constata ca acestea rezista mai bine in timp decat alte tipuri, iar totul se datoreaza faptului ca acestea stau fixe, astfel ca nu mai exista frictiunea care deterioreaza imprimeul, dar si flexibilitatea fibrelor. De asemenea, nici regulile referitoare la intretinere nu sunt deloc complicate, iar aici merita amintite evitarea detergentilor de o slaba calitate, dar si a solutiilor de inalbire, pentru ca acestea ataca fibrele si le slabesc dupa numai cateva spalari. In functie de materialele din care sunt confectionate lenjeriile cu elastic, masina de spalat poate fi setata in jurul valorii de 30 sau 40 de grade, pentru ca in alte conditii se deterioreaza materialele. Mai mult, si fierul de calcat se foloseste la circa 110 sau 120 de grade, pentru ca o valoare superioara va deteriora imprimeurile.

Placut la atingere

Lenjeriile de pat trebuie sa indeplineasca mai multi factori, iar printre acestea se pot numara asigurarea unui grad ridicat de confort de materialele folosite la procesul de confectionare. Este ideal ca fibrele sa fie naturale, pentru ca cele sintetice nu sunt placute la atingere si pot influenta somnul in sens negativ. Totodata, o lenjerie de calitate absoarbe umezeala si are capacitatea de a se adapta la fiecare sezon, astfel ca se pastreaza calduroasa in timpul iernii si racoroasa in cursul verii.

Imprimeul preferat

La capitolul imprimeuri cine alege lenjerii Talis nu va fi dezamagit intrucat optiunile sunt foarte vaste, motiv pentru care se vor prezenta in cele mai bune conditii in orice in toate dormitoarele in functie de articolele de mobilier si de decor, fie ca este vorba despre cele clasice, simple, traditionale, fie de cele mai moderne si cu un design deosebit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *