Avantajele de a inscriptiona o masina

Unul dintre punctele cele mai atractive pentru hoti sunt vitrinele magazinelor. Ele sunt usor de spart si permit hotilor intrarea in spatiul comercial ca mai apoi sa fuga in cateva secunde cu tot ce apuca sa fure. Insa, multe firme au montate sisteme de alarma care sunt de prisos in cazul unui astfel de tip de atac. Solutia acestor tipuri de jafuri este reprezentata de foliile antiefractie care pot fi aplicate in interiorul vitrinelor si a geamurilor. Astfel va creste rezistenta acestora la lovire si vor retine sticla in rama chiar si dupa spargerea ei.

Folia antiefractie de la ColantariDesign va putea sa ne apere afacerea sau familia de actele de vandalism sau de consecintele dezastrelor naturale, impiedicand imprastirea cioburilor de sticla. Compania ColantariDesign propune servicii profesionale de montaj pentru folie antiefractie care poate fi aplicata pe orice geam a carui spargere prezinta riscul de ranire a persoanelor din jur: usi interioare cu geam, geamuri de compartimentare interioara, geamuri de mobilier. Asadar, vezi serviciul oferit de ColantariDesign si profita!

Principalul avantaj al foliei antiefractie aplicata la interiorul vitrinelor si geamurilor este cresterea rezistentei acestora la lovire. Alte beneficii sunt: geamul foarte rezistent la impact, daca sticla se va sparge, intrarea in incinta va fi dificila, retinerea unui procent ridicat din razele ultraviolete. Aplicarea foliei de catre echipa de la ColantariDesign este mai rapida si mai economica decat inlocuirea geamului cu un geam securizat. Deoarece foliile antiefractie ofera protectie impotriva patrunderilor prin efractie, utilizarea lor poate asigura diverse obiective. Se stie deja ca cele mai multe intrari prin efractie au loc prin ferestre. Rolul foliei nu este doar de a preveni spargerea geamului, ci de a mentine toate fragmentele de geam rezultate in urma spargerii.

In plus, aplicarea foliei pe vitrina unui magazin ii confera acestuia o reala protectie antifurt. O piatra aruncata cu forta asupra unei vitrine va provoca in cel mai rau caz o perforare in geam, fara ca acesta sa cada tot, spart in bucati. De asemenea, foliile antiefractie pot fi folosite ca mijloc de protectie singure sau impreuna cu o alarma. O folie antiefractie cu un senzor pentru soc mecanic ii va spori cu mult eficienta.

In caz de incendiu, folia antiefractie intarzie propagarea focului deoarece are un strat antizgariere care o face mai durabila.

ColantariDesign asigura garantia calitatii produselor si a montajului, astfel ca acum poti cumpara folii antiefractie de aici. Pe site-ul colantaridesign.ro sunt prezentate tipurile de folii antiefractie si portofoliul de clienti care au apelat la produsele comercializate.

Pentru a avea afacerea in siguranta dar si pentru tot confortul si siguranta familiei tale, alege produsele de la ColantariDesign. Specialistii de aici vor putea sa raspunda cu profesionalism si promptitudine tuturor solicitarilor.

Alege sa revii cu incredere la o echipa de profesionisti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *