Care sunt cele mai cunoscute certificate ISO

Indiferent de domeniul in care isi desfasoara activitatea o firma, aceasta are la dispozitie nenumarate modalitati prin care se poate dezvolta, insa putine sunt eficiente. In general se apeleaza la solutii de marketing, insa pentru acestea e nevoie de bugete importante si rareori se obtin rezultatele estimentate, motiv pentru care este mult mai simplu pentru orice firma sa incerce consulta Sicert. Pe aceasta cale vor putea obtine diferite certificate ISO, de la 9001, la 14001, 18001, 22000 si 27001, fiecare dintre acestea avand o multime de beneficii.

9001

Asadar, acest certificat, la fel ca toate celelalte, este recunoscut la nivel mondial si se bazeaza pe calitatea serviciilor si produselor oferite, care sunt imbunatatite prin diferite tehnici si proceduri care sa duca la o dezvoltare continua. Printr-o calitate superioara sunt aduse mai multe plusuri, de la venituri mai mari, imbunatatirea imaginii brandului si dobandirea unui numar mai mare de clienti si parteneri.

14001

Protejarea mediului inconjurator reprezinta o adevarata preocupare in ziua de azi in conditiile in care cele mai dezvoltate tari cauta diferite modalitati prin care poluarea sa fie stopata. Astfel, certificatul 14001 este ideal pentru orice companie intrucat presupune identificarea, controlarea si monitorizarea tuturor activitatilor desfasurate, astfel incat sa se reduca considerabil poluarea, ceea ce presupune, din nou, o bila alba in portofoliul oricarei companii.

18001

De asemenea, la locul de munca angajatii au nevoie de cele mai bune conditii de lucru pentru a putea lucra eficient, iar acest standard se concentreaza pe siguranta, astfel incat sunt evitate toate riscurile posibile. Pe aceasta cale sunt aduse venituri mai mari generate de angajati, dar sunt evitate si eventuale costuri implicate de tratarea acestora in cazul in care ar avea de suferit in urma unor activitati desfasurate la serviciu.

22000

Acest standard este dedicat jucatorilor din domeniul alimentar intrucat ajuta la asigurarea celor mai calitative produse printr-un set de proceduri standard, care sunt folosite la nivel global si cunoscute pentru eficienta lor. Pe aceasta cale sunt bine puse la punct toate procedurile implicate de activitatile referitoare la securitatea alimentara, incepand de la procesare si pana la transport si depozitare, astfel incat la clienti sa ajunga cele mai bune produse posibile.

27001

Acesta este unul dintre cele mai noi certificate ISO si are in vedere securitatea informatiilor, fiind o adevarata necesitate in cazul companiilor, institutiilor si organizatiilor care proceseaza date, intrucat este esential ca acestea sa fie tinute in siguranta, pentru a nu cadea victima atacurilor. Obtinerea certificatului aduce incredere in fata clientilor, motiv pentru care se va putea observa o crestere a numarului acestora, fapt care duce implicit la dezvoltarea organizatiei. Asadar, pentru a afla mai multe despre toate beneficiile aduse de aceste certificate ISO, oricine poate apela la consultanta Sicert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *