Ce spui de cumpărarea unui penthouse în București la preț de nerefuzat?

Ți-ai dorit mereu să locuiești într-o casă mare și spațioasă în care nimic să nu îți lipsească, în special spațiul? Acum visul tău poate deveni realitate, pentru că vă propunem să vedeți mai multe detalii despre acest penthouse din Herăstrău, care este de-a dreptul o bijuterie de construcție. Odată ce veți ajunge aici și veți face primii pași înăuntru veți simți că acesta este locul în care vă vedeți îmbătrânind alături de omul drag.

Până atunci însă, haideți să vedem câteva dintre cele mai importante detalii legate de acest penthouse din București. Astfel, așa cum zice și denumirea, clădirea este formată din 5 camere, într-un imobil ce a fost dat în folosință în anul 2016. Cât despre poziționarea geografică, acest penthouse din București este situat în Herăstrău – Șoseaua Nordului.

În ceea ce privește câteva dintre cele mai importante detalii legate de istoricul construcției acestui penthouse din București, menționăm că a fost proiectat și construit cu cele mai bune materiale și decorat cu mobilier elegant și modern, reprezentat printr-un decor rafinat. Pe de altă parte, concentrându-ne atenția și în ceea ce privește partea tehnică, penthouse-ul are are o suprafață utilă de 191 mp și o terasă spectaculoasă de 74 mp.

Mai pe scurt, spațiu cât cuprinde. Dacă veți alege să cumpărați acest penthouse din București, în mod sigur nu vă veți mai plânge de spațiul mic și închis cu care erați obișnuit în trecut. Trecerea de la un apartament la o casă sau, în cazul nostru, un penthouse, înseamnă eliberare, descătușare și bucuria de a avea mult mai mult spațiu.

Spațiul generos al acestui penthouse din București dispune de următoarea configurație: living cu zona de dining, bucătărie închisă, 4 dormitoare, 4 băi și un dressing. Așadar, aici chiar veți fi mulțumit de modul în care veți putea să vă organizați. Fie că este vorba de o familie cu copii sau doar de un cuplu, în acest penthouse veți reuși să vă simțiți în largul dumneavoastră.

Veți fi foarte încântați de confortul și spațiul pe care le oferă acest penthouse, precum și de priveliștea minunată asupra Parcului Herăstrău, precum și asupra zonei de care va puteți bucura din intimitatea propriei case, prin ferestrele largi ale fiecărei camere.

În ceea ce privește posibilitățile de parcare, menționăm că în subsolul clădirii beneficiați de 2 locuri de parcare și de un spațiu de depozitare în care să vă puteți adăposti diverse lucruri, precum biciclete sau obiecte care nu vă mai folosesc în casă.

În altă ordine de idei, imobilul are o locație excelentă, în apropierea Parcului Herăstrău, a restaurantelor populare din București și a atracțiilor urbane din zona de nord, o zonă foarte bine deservită și de centre medicale, centre spa sau școli și grădinițe cu predare în limbi străine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *