Cei mici au nevoie de cele mai grozave hainute pentru botez

Putine momente din viata tinerilor parinti sunt la fel de importante si emotionante precum botezul propriului copil, astfel ca nu este de mirare daca fiecare dintre acestia isi doresc intotdeauna tot ce-i mai bun. In schimb, cum o asemenea ceremonie este foarte dificil de organizat pentru ca sunt tot felul de detalii mici, dar esentiale, Andini vine in ajutorul parintilor cu cele mai grozave produse posibile pentru ca sarcinile sa fie mai usoare. Comanda de la Andini tot ce ai nevoie, inclusiv haine de botez care sunt importante, pe langa alte decizii care trebuie luate cu privire la localul adecvat, alegerea nasilor, intocmirea listei de invitati si nu numai.

Semnificatia albului

Conform traditiei, hainutele celor mici trebuie sa fie albe pentru ca aceasta culoare simbolizeaza puritatea si intotdeauna se va asocia cu renasterea, ceea ce marcheaza faptul ca cei mici isi incep viata din acest moment, cand primesc darul Sfantului Duh. Totusi, regulile nu mai sunt atat de riguroase in prezent, motiv pentru care multi parinti aleg sa nu mai tina cont de acestea si sa alega hainutele perfecte de botez, indiferent de culoarea acestora. In schimb, traditiile sunt mai des respectate in mediul rural, iar Andini aduce posibilitati pentru toate preferintele.

Achizitionarea hainutelor

Teoretic, de cumpararea hainutelor pentru cei mici ar trebui sa se ocupe nasii, in schimb, adesea se intampla ca parintii sa fie cei care fac si aceste achizitii pentru ca pe aceasta cale este mai usor sa controleze totul si sa fie luate cele mai inspirate decizii. Asadar, pentru fetite, de cele mai multe ori, se prefera rochitele, care pot fi de mai multe tipuri, pe cand in cazul baieteilor sunt alese diferite costumatii. Nu trebuie omise nici detaliile, astfel ca tinutele se completeaza cu botosei si cu caciulite atunci cand temperaturile nu sunt cele mai prietenoase.

Usor de ales

Comanda de la Andini toate produsele de care ai nevoie pentru organizarea botezului copilului tau, aici gama fiind suficient de variata pentru a fi indeplinite cerintele tuturor clientilor. Bineinteles, totul ar trebui sa inceapa cu stabilirea unui buget realist si adecvat, urmand ca mai apoi sa se aleaga stilul preferat al hainutelor, astfel incat sa se respecte tema evenimentului. Optiunile sunt foarte vaste la Andini, incepand de la imbracamintea clasica, traditionala si pana la costumele moderne, clientii bucurandu-se de toata libertatea de care au nevoie. Culorile sunt foarte variate, de la cele mai deschise, pana la cele mai inchise, de regula fiind preferate nuantele care sa fie asemanatoare albului pentru a pastra atmosfera si tema.

Nu in ultimul rand, pentru ca Andini e un magazin online parintii pot ajunge sa faca economii considerabile de timp intrucat nu mai sunt nevoiti sa alerge prin magazine pentru a cumpara produsele necesare, ci le pot comanda imediat de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *