Cum poti obtine rapid si ieftin un certificat ISO 18001?

Doriti sa va demonstrati angajamentul fata de securitatea si sanatatea in munca sau sa preveniti accidentele, evaluand mai bine riscurile la care ar putea fi expusi angajatii pe care ii aveti? Puteti sa va imbunatatiti conditiile de munca din compania pe care o coordonati prin reducerea costurilor si luand in considerare cerintele de reglementare din ce in ce mai complexe, dand dovada de asumare in ceea ce priveste angajamentele cu personalul prin adoptarea si dobandirea unui certificat ISO 18001.

Certificarea OHSAS 18001 permite oricarei organizatii sa creeze un sistem de management al sanatatii si sigurantei, in conformitate cu standardul recunoscut international OHSAS 18001 (Servicii de evaluare a sanatatii si securitatii la locul de munca). De asemenea, indeplineste obligatiile de prevenire a reglementarilor si ajuta la protejarea muncitorilor.

Care sunt avantajele certificatului OHSAS 18001?

  1. Incurajati ideea de siguranta a muncii pentru personalul de la toate nivelurile si sustineti notiunea de dialog social, prin asumarea de angajamente clare si transparente.
  1. Limitand riscurile asociate muncii prestate de angajati, puteti sa reduceti costurile financiare directe si indirecte (cum ar fi deteriorarea resurselor materiale, perioadele de nefunctionare concediul medical, etc.) si sa intrati intr-un proces de imbunatatire continua.
  1. Demonstrati partenerilor, contractantilor si clientilor angajamentul de a crea un mediu de lucru mai sigur.

ISO Standard OHSAS 18001 stabileste o serie de cerinte pe care un sistem de management pentru sanatatea si siguranta la locul de munca trebuie sa le indeplineasca. OHSAS este un model pentru implementarea si certificarea unui sistem de management de sanatate si siguranta la locul de munca. Cu alte cuvinte, este o abordare sistematica aplicabila la nivel international, care poate fi integrata fara probleme majore la un sistem de management deja existent.

Standardul OHSAS 18001 este un standard privat (ceea ce inseamna ca nu este un produs ISO), ci rodul experientei a 13 organisme independente, companii de certificare si, in principal, organisme nationale de standardizare.

A cunoscut rapid un mare succes la nivel international datorita adecvarii sale pentru nevoile afacerii si compatibilitatii sale cu alte standarde ale sistemului de management, cum ar fi ISO 9001 sau ISO 14001.

4Consulting ofera preturi de certificare adaptate la piata din Romania. De asemenea, ne dorim ca intotdeauna sa oferim servicii de certificare la cele mai bune preturi de pe piata oferind in acelasi timp servicii de o calitate foarte buna. In acelasi timp, 4Consulting obtine cel mai rapid certificatele ISO pentru clientii care ne solicita ajutorul. Indiferent de unde sunteti, va garantam cel mai rapid termen de obtinere din Romania. Fiecare client este o prioritate pentru noi si ne asumam responsabilitatea sa ii oferim cele mai bune servicii, conform expectantelor sale.

Alege si tu serviciile de obtinere a unui certificat ISO 18001 cu 4Consulting!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *