Cum sa iti personalizezi locuinta simplu si rapid

Pernele sunt un accesoriu indispensabil în casa ta. Pot fi funcționale sau decorative, vin într-o varietate de dimensiuni și forme și pot da spațiului o atmosferă specială. Așadar, trebuie să știi care sunt tipurile de perne pentru patul tău și cum să le aranjezi și trebuie să știi de câte perne ai nevoie pentru a avea efectul dorit.

Luăm în considerare tipuri de perne precum perne de dormit, perne decorative și perne de accent. O pernă este o parte importantă a unui somn bun. Pot fi umplute cu fulgi, pene, fibre de silicon, spumă cu memorie. În plus, există o varietate de forme, de la modele ortopedice, pătrate, până la dreptunghiulare, cu un capac care se potrivește cu cearceaful, poate fi deschis la un capăt sau are o închidere tip plic.

Casanewconcept este un magazin online de unde poti cumpara diverse tipuri de perne. Dacă este un pat de o persoană, veți avea nevoie de o pernă sau două, iar un pat dublu va avea nevoie de două sau patru. Pernele decorative sunt utile atunci când avem nevoie de un moment de relaxare. De obicei sunt pătrate și de dimensiuni mici.

Rolul lor este estetic, acoperit cu invelisuri decorative, realizate din materiale cu o textura deosebita. Pernele decorative mențin estetica dormitorului și oferă o senzație de înălțime în zona patului. In ceea ce priveste numarul de perne, este posibil sa aveti nevoie de una sau doua perne pentru un pat de o persoana, doua sau trei pentru un pat dublu, pana la patru perne.

Rolul pernelor de accent este de a completa aspectul unei camere, sa fie originale sau personalizate, si pot fi schimbate in functie de anotimp sau starea de spirit. Această pernă poate veni în diferite forme și texturi. Pentru paturile de o persoană sunt necesare până la două perne de accent și pot fi necesare trei perne pentru paturile duble.

Pernele de pat pot fi aranjate intr-o varietate de moduri, tinand cont de stilul adoptat. Putem alege aranjamente casual sau formale, asimetrice sau simetrice. De exemplu, un aranjament clasic de perne necesită două perne de dormit, două perne decorative și una până la trei perne de accent.

Va trebui să așezați perna de dormit în spatele pernei decorative, susținând-o vertical. Poti completa aranjamentul cu perne de accent, asezate simetric in fata celorlalte perne. Pentru un aranjament minimalist, ar trebui să ai două perne de dormit, două perne decorative și o pernă de accent, pe role. Acestea pot fi stivuite pe orizontală, iar pernele de accent pot fi așezate în centru sau în fața lor.

Aranjarea pernelor necesită creativitate și inspirație pentru a-ți personaliza dormitorul cu nuanțe, iar magazinul online Casanewconcept are o colecție de perne de la cele numai bune pentru somn la decorative sau accente din care să alegi. Totusi, nu trebuie sa te limitezi doar la acestea pentru ca merita sa cumperi si niste lenjerii din bumbac satinat pe care sa te poti baza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *