De Stijl, aproape de clienții dornici să-și construiască o casă nouă

Te-ai hotărât în ​​sfârșit, că vrei să-ți construiești o casă? Foarte bine, pentru că acum poți avea sprijinul unui birou de arhitectură care să te ajute cu tot ceea ce ai nevoie în acest demers, astfel încât experiența să fie una cât mai reușită.

Construirea sau cumpărarea unei case este un pas mare și procesul poate părea copleșitor, plin de necunoscute, moment în care contactarea unui birou de arhitectură ar putea fi cheia pentru realizarea unui proiect reușit.

Un arhitect este un profesionist autorizat pentru a lucra la planificarea și proiectarea clădirilor. Fațetele rolului unui arhitect sunt la fel de variate și fascinante ca și munca lor, aceștia sunt profesioniștii care conduc procesul de creare a spațiilor funcționale, de la concept și design până la finalizarea constructiei.

Indiferent dacă aveți în vedere construirea unei case noi sau o remodelara a unei deja existente, stilul dumneavoastră de viață oferă o perspectivă care îi ajută pe arhitecți să proiecteze spații care să reflecte modul în care doriți să trăiți, legând toate detaliile într-un proiect concret. Mai exact, este nevoie de implicare maximă și din partea clientului atunci când se colaborează cu un birou de arhitectură, pentru că ideile, dar mai ales dorințele clienților sunt cele care primează și care stau la baza reușitei unui proiect de casă.

  • beneficii ale colaborării cu un birou de arhitectură, așa cum este și De Stijl

1.Înțelegere corectă a nevoilor clienților

Menirea arhitectului este de a participa la tot ceea ce înseamna amenajare spatiala, de la scara mare la cea de detaliu, cu referire în special la activitatea de constructii. În timp ce aportul sau este obligatoriu pentru obtinerea autorizatiei de construire, arhitectul trebuie conform legii profesiei sa raspunda asteptarilor fiecarui client, veghind înacelasi timp la respectarea interesului public.

Începem procesul de proiectare prin a te cunoaște și explorând stilul tău de viață. În primul rând, treaba noastră este pur și simplu să ne ascultăm clienții și să le transpunem viziunea într-o expresie arhitecturală care respectă legislatia in construcții. Intocmirea temei de proiectare, reprezinta insumarea nevoilor si dorintelor beneficiarului, respectand in acelasi timp reglementatile din certificatul de urbanism.

2. Design mai bun

Asocierea stilului tău de viață cu spațiile tridimensionale este specialitatea noastră. Va economisim din buget si timp pentru constructia imobilului prin proiectare optima , fara supradimensionari sau supraarmare, in concordanta cu normativele si standardele in vigoare

3. Evitarea erorilor de proiectare

Planificarea din timp și deținerea unor informații bine detaliate,  economisește timp, bani și energie pe termen lung. Dincolo de educatia formala, arhitectul isi amelioreaza si isi perfectioneaza cunostintele constant, incadrul unui proces de formare continuă. iar acestea le aplicăm în cazul fiecărui client.

De asemenea, un birou de arhitectură se ocupă și de pregătirea de desene foarte detaliate și precise, ceea ce reduce semnificativ erorile de proiectare.

4. Găsirea unor soluții creative  

Avem experiență în crearea de spații mari cu bugete mici prin găsirea de soluții creative la probleme complexe. Este normal să apară probleme neașteptate și necunoscute în timpul oricărui proiect. În calitate de arhitecți, minimalizam și facem față necunoscutului printr-o planificare atentă și înțelegere a spațiului pe parcursul întregului proces de proiectare. Vom găsi strategiile și materialele potrivite pentru a face proiectul dumneavoastră rentabil, dar și spectaculos.

In orice stadiu s-ar afla planurile dvoastra imobiliare, suntem aici sa discutam premise favorabile de realizare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *