Gheață carbonică în cantități mari, la preț bun

Dacă doriți să cumpărați gheață carbonică la preț bun pentru 1 kg sau chiar mai mult decât atât, Gheață24 vă stă la dispoziție cu cantități foarte mari pe care le puteți comanda pentru a o folosi în diverse contexte.

Gheața uscată, numită și gheață carbonică, este rezultatul sublimării CO2. Acesta trece mai întâi dintr-o stare lichidă înainte de a fi transformată în stare solidă . Prin urmare, este evident că producerea de gheață carbonică se caracterizează prin răcire la temperaturi scăzute (aproximativ -80°C).

În plus, este utilizat în principal pentru producerea de gheață carbonică. Acest fenomen apare ca urmare a mai multor procese, cum ar fi:

  • Comprimarea dioxidului de carbon, această tehnică constă în captarea și apoi stocarea gazului CO 2 din atmosferă.
  • Depozitarea gheții carbonizate în recipiente adecvate deoarece 50% din gaz revine la starea sa lichidă, iar restul de 50% se transformă în gheață carbonică.

Gheața carbonică se prezintă sub formă de bile mici și solide care arată ca polistirenul expandat. Această substanță carbonizată este comercializată de producători profesioniști, precum Gheață 24, sub formă de bețișoare sau blocuri de diferite dimensiuni.

În plus, este un compus multifuncțional, deosebit de util, în contexte precum:

  • Curățare și sablare cu gheață carbonică;
  • Conservarea și conservarea produselor alimentare proaspete, a băuturilor răcoritoare și a produselor farmaceutice;
  • Menținerea alimentelor la rece și îmbunătățirea satisfacției clienților pentru profesioniști;
  • Protecția pielii împotriva arsurilor în dermatologie;
  • Respinge țanțarii prin utilizarea acestui produs la locul de munca ceea ce duce la respectarea mediului înconjurător;
  • Branding eveniment festiv pentru a crea efecte de fum (bar, cocktail, petrecere);
  • Transport și livrare de plante;
  • Producerea lichidelor carbonice.

Ce este gheața carbonică și cum o folosim?

Producția de gheață carbonică se face ca urmare a mai multor tratamente chimice. Trebuie remarcat faptul că acest produs provine în principal din transformarea azotului lichid.

Gheața uscată poate avea diferite dimensiuni și forme, fiind utilizată în diferite situații, de la domeniul medical până la tratarea apei, aceasta asigurând conservarea și transportul produselor la o temperatură optimă, oferind inclusiv curățare profesională sau chiar servicii de curățare a echipamentelor electrice la o temperatură stabilă.

Pe de altă parte, gheața uscată este vitală în răcirea cauciucurilor și a materialelor plastice, tratarea apei asupra controlului PH-ului, dar și în ramura medicală, cum ar fi chirurgia invazivă.

De remarcat faptul ca gheața carbonică este disponibilă în mai multe modele în funcție de mărime, formă, calitate și dimensiuni.

Prin urmare, dacă doriți să comandați gheață carbonică, pe site-ul nostru veți găsi gheață carbonică la preț bun 1 kg, dar și mai mult decât atât, pentru că vă putem livra oricâtă cantitate aveți nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *