Iata cum poti simplifica activitatea oricarei agentii de turism

O agentie de turism se poate dovedi a fi extrem de profitabila chiar si daca opereaza numai in mediul online intrucat sunt multi cei care se intereseaza doar pe internet de vacantele lor. In plus, exista si fel si fel de tehnologii prin intermediul carora se simplifica activitatea si se eficientizeaza. La acest capitol intervine si Quick Sell prin tehnologia sa de pe urma careia poate sa profite orice agentie de turism. Astfel va fi mult mai comod si mai simplu pentru oricine sa se documenteze si sa isi pregateasca o vacanta de neuitat in toate colturile lumii.

In primul rand, Quick Sell e destinat atat agentiilor de turism existe care nu au ajuns la randamentul dorit, cat si celor care sunt interesati sa dezvolte ceva de la zero. Ofertele disponibile provin de la fel si fel de furnizori, iar acestea sunt de tot felul de tipuri, de la cele last minute, la early booking si nu numai. Foarte important e si faptul ca acestea sunt actualizate in timp real, iar totul se desfasoara direct online, ceea ce e mult mai comod pentru toti utilizatorii, care au posibilitatea de a-si pregati imediat vacanta potrivita.

Pachetele disponibile sunt special concepute pentru a acoperi toate bugetele, nevoile si preferintele, motiv pentru care unele sunt complete, astfel ca includ zbor cu avionul, cazare, transfer aeroport si nu numai,. La polul opus exista si unii care isi doresc pur si simplu sa rezolve totul pe cont propriu, astfel incat isi aleg cursa cu avionul preferata, un anumit hotel si nu numai, totul direct din acelasi motor de cautare.

Toate informatiile se gasesc la numai cateva click-uri distanta, ceea ce presupune ca toata lumea are posibilitatea de a se documenta cu privire la toate detaliile care conteaza cu adevarat. Totul e disponibil atat in versiunea de mobil, cat si cea de desktop, pentru ca toata lumea sa fie pe deplin multumita de optiunile la care are acces.

Prin intermediul Quick Sell te asteapta un site care e complet nou, dar si gratuit, iar acesta este special conceput pentru a acoperi nevoile actuale ale consumatorilor. Totul se integreaza in decurs de numai cateva zile si pot fi alesi pana la 60 de furnizori diferiti in functie de preferinte. Totodata, cu ajutorul conexiunii XML si API nu au fost omise nici uneltele de marketing si cele de SEO pentru ca promovarea propriei afaceri sa fie cat mai simpla.

Mai mult, nu se impuse nicio taxa pentru a instala acest serviciu si, in plus, se ofera si suport gratuit, iar tot ce se plateste este numai un abonament lunar, astfel ca sumele implicate sunt mult mai mici in comparatie cu dezvoltarea propriei agentii in alte conditii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *