Implanturile dentare pot face ca zâmbetul tău să fie ca nou

Problemele cu dentiția reprezintă unul dintre motivele pentru care de foarte multe ori, ne vine greu să descoperim o metodă prin care să avem mai multă încredere în noi. Imposibilitatea de a zâmbi, vine adesea fie dintr-un aspect inestetic al dinților, fie din cauza zâmbetului, fie din diverse alte motive. Astfel, de foarte multe ori, ne abținem atunci când, avem un spațiu în cavitatea bucală cauzat de lipsa unui dinte. Fie că acesta a fost extras, sau a căzut pur și simplu, golul lăsat în urmă este unul dintre motivele principale pentru care oamenii preferă să apeleze la implanturi dentare ca o soluție pentru un zâmbet perfect. Este esențial să știm când este cazul să apelăm la medicul dentist pentru un implant, dar și cum ar trebui să ne îngrijim de acesta în perioada următoare intervenției.

Intervenția nu este dureroasă

Deși întreg procesul poate părea înspăimântător pentru majoritatea oamenilor, este foarte important să știm deja că un implant dentar nu ne va afecta deloc dantura. Mai mult, procedura nu este deloc una dureroasă, sau greu de suportat, ci din contră aduce numai beneficii pentru cei care sunt gata să o încerce. Întreaga intervenție se va realiza sub anestezie locală, astfel încât pacientul nu va fi nevoit să suporte nici un fel de durere. Astfel, durata operației pentru un singur implant dentar este de aproximativ 45 de minute, astfel încât după finalizarea procedurii te vei putea bucura de un zâmbet perfect.

Dantura ta va funcționa din nou la capacitate maximă

Unul dintre principalele motive pentru care este posibil să ai nevoie de un implant dentar este, în mod evident cauza estetică, însă la fel de importantă este și funcționalitatea danturii tale la capacitatea maximă. Astfel, pentru o persoană care nu mai poate gusta din alimente precum merele sau alte fructe, implantul este soluția cea mai la îndemână. În cel mai scurt timp dantura ta își va relua activitatea normală și te vei putea bucura de orice fel de mâncare fără să-ți faci griji de felul în care aceasta se comportă.

Aspect natural pentru dinții tăi

Avantajul evident al implantului dentar este dat de felul în care acesta reacționează în momentul în care procedura este încheiată. Astfel, te vei putea bucura de un aspect fantastic al dinților și de o dantură naturală, fără nici un defect. 

Investiție pe termen lung

Deși în primă fază, implantul dentar ar putea să pară varianta mai scumpă, rezistența acesteia în timp este una dintre facilitățile de care te vei putea bucura o perioadă foarte lungă de timp. Toate acestea vor merita efortul financiar, iar pentru cei care nu au la dispoziție un buget uriaș, este important de menționat faptul că la StomaUrgent vei descoperi cel mai bun preț de pe piață pentru acest serviciu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *