Profită de oferte de detartraj la Dr. Kurbe Dental Clinic

Detartrajul și curățarea profesională a dinților este o modalitate ușoară de a menține dinții și gingiile sănătoase. Acum, la Dr. Kurbe Dental Clinic ai oferte la detartraj în București de care puteți beneficia oricând. Astfel, dacă doriți să profitați de aceste oferte de detartraj în București, iată cinci beneficii de care trebuie să țineți cont înainte de a apela la serviciile noastre de detartraj profesional:

  1. Bucurați-vă de dinți mai strălucitori și mai sănătoși. În timp, tartrul se poate acumula pe dinți și această substanță tare de culoare galbenă vă afectează în timp sănătatea dentară. Detartrajul și curățarea profesională îndepărtează orice tartru întărit înainte ca dinții să fie lustruiți cu atenție, eliminând unele pete de suprafață.
  2. Sănătate mai bună a gingiilor. Tartrul conține bacterii care cauzează infecții, iar îndepărtarea regulată a acesteia reduce riscul de apariție a bolii gingiilor.
  1. Respirație proaspătă. După ce ți-ai curățat dinții profesional, vei observa probabil că gura ta se simte extrem de curată și acest lucru are un efect mare asupra respirației.
  2. Protejați-vă sănătatea generală. Boala gingiilor a fost legată de multe afecțiuni grave de sănătate, inclusiv diabet, boli de inimă și chiar demență și anumite tipuri de cancer. O detartrare și curățare profesională este o modalitate fără efort de a vă reduce riscurile acestea.
  3. Îngrijirea preventivă este mai ieftină. De-a lungul timpului, este mult mai ieftin să previi bolile dentare decât să le tratezi. Dacă doriți să țineți departe toate aceste probleme, fără ca ele să se agraveze, profitați din plin de ofertele la detartraj în București la Dr. Kurbe Dental Clinic.

Primul proces de detartrare începe adesea printr-o anestezie, medicul asigurându-se că pacientul nu simte nicio durere. Odată ce acest lucru a fost finalizat, o ustensilă specială este apoi utilizată pentru a îndepărta o acumulare de resturi, cum ar fi tartrul. De asemenea, este obișnuit să se folosească un instrument cu ultrasunete, pentru a îndepărta bucăți mai mari. Apa este apoi folosită în mod continuu pentru a spăla resturile, cu un sistem de aspirație instalat pentru a elimina amestecul de salivă, apă și alte substanțe bucale.

Există o serie de beneficii ale detartrajului, unul dintre cele mai importante fiind tratarea bolilor gingiilor. Acesta este unul dintre cele mai frecvente motive pentru care oamenii aleg procedura medicală, deși există multe alte motive. Unul dintre aceste beneficii este legat de prevenirea apariției bolii gingiilor, în primul rând, detartrajul dentar fiind o abordare proactivă pentru oricine poate fi expus riscului acestuia.

Detartrajul dentar ajută la prevenirea problemelor asociate acumulării de tartru, deoarece ajută la îndepărtarea acestuia și a plăcii care se acumulează. De asemenea, acest lucru ajută la reducerea oricăror probleme parodontale, care astfel pot duce la deteriorarea dinților sau la formarea cariilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *