Sky Angel – loc ideal pentru cei care suferă de Alzheimer

Alzheimer este o boală necruțătoare care se manifestă tot mai des în rândul celor bătrâni și dezvoltă o tendință de a se manifesta de la vârste tot mai tinere. Aceasta este o afecțiune degenerativă a sistemului nervos care determină probleme de memorie, gândire și comportament și se manifestă prin pierderea progresivă a memoriei și dezvoltarea unor dificultăți în gândire.

Îngrijirea unei persoane care suferă de această boală în momentele în care boala ajunge în cele mai grave stadii, devine un proces extrem de dificil căruia nu multe persoane îi pot face față. În acest sens, ne-am dorit ca la Cămin de Bătrâni, spațiu care a luat viață cu ajutorul asociației bucureștene, Sky Angel, să oferim suport familiilor care se confruntă cu această problemă și să amenajăm un loc special de îngrijire, unde bolnavii de alzheimer să aibă parte de cele mai bune condiții.

Un cămin destinat bătrânilor ce suferă de Alzheimer amenajat în funcție de nevoile speciale ale acestora

Aici totul a fost și este gândit în ideea de a oferi beneficiarilor noștri tot confortul de care au nevoie, dar, de asemenea, și o asistență medicala în permanență care să le monitorizeze constant boala și să furnizeze tratament specializat care să îi ajute să ducă o viață normală, ca și când boala nu ar fi fost niciodată acolo. Ne dorim să le implementăm ideea conform căreia, nu sunt cu nimic dezavantajați de cei care nu au această povară și de aceea toți primesc aceleași tratamente și servicii, fără diferențe și discriminări, ca într-o adevărată familie. Deși persoanele vârstnice care suferă de Alzheimer au totuși, o serie de nevoi mai speciale, cu ajutorul personalului nostru încercăm să le îndeplinim fără a atrage atenția asupra acestui aspect, astfel încât să nu se poată cataloga care dintre ei suferă de această boală și care nu, conturând-le tuturor o viață plăcută și fără griji.

Pentru că dorim să oferim servicii de cea mai bună calitate, întregul personal al acestui cămin bătrâni Alzheimer este dedicat și devotat misiunii lor. Astfel, în fiecare zi, camerele sunt curățate și inspectate, așternuturile sunt schimbate ori de cate ori este nevoie, beneficiind de condiții de curățenie și igienizare la cele mai înalte standarde de calitate. Atât pentru persoanele vârstnice care suferă de Alzheimer, dar și pentru cele cu alte afecțiuni (cardiace, diabetice, renale, etc) asigurăm asistență medicală prezentă și pregătită să intervină 24/7, cu ajutorul celor mai bune cadre medicale generaliste. În plus, căminul este situat la marginea orașului, într-o zonă rurală unde să poată beneficia de toată liniștea și libertatea de care au nevoie.

Astfel că, Sky Angel devine locul în care orice persoană se poate bucura de cele mai frumoase zile ale bătrâneții sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *