Spune adio suprafetelor metalice in nuante monotone cu ajutorul vopselei TonCorner

Vopsirea metalului este poate ca un proces mult mai anevoios decat vopsirea suprafetelor din lemn, dat fiind faptul ca, in contact cu diferite substante, poate genera reactii chimice greu de anticipat. Acest lucru a reprezentat un impediment major in conturarea unei formule optime si rezistente care sa nu fie afectate de aceste aspecte. Cu toate acestea, la TonCorner am reusit sa conturam variante de vopsea metal care nu doar ca asigura rezistenta indelungata pe orice suprafata metalica, dar confera si rezultate exceptionale, aplicare usoara si uniforma, inca de la primul strat.

Metalul nu trebuie sa fie doar lucios

In perceptia comuna, in momentul in care ne gandim la o suprafata metalica, ne gandim la luciul pe care il presupune si capacitatea crescuta de a reflecta lumina. Ei bine, ne-am dorit sa combatem acest lucru si sa nu mai incadram metalul intr-o singura zona estetica prin conturarea unor game de vopsele care sa aiba rezultate finale diferite. Asadar, in urma aplicarii, suprafetele metalice din locuinta dumneavoastra pot obtine finish mat sau satinat, luciul nemaifiind un aspect obligatoriu. Finish-ul mat nu reflecta lumina la fel de tare, spre deloc, creand profunzime si intensitate acolo unde este adoptat. In ceea ce priveste finish-ul satinat insa, acesta reprezinta compromisul ideal intre luciul clasic si absenta totala a acestuia, reflectand lumina intr-un mod subtil si elegant.

Vopsea exterioara lemn si metal

Redefineste aspectul metalic

Pe langa chestiunile legate de felul in care reuseste sa capteze si sa reflecte lumina, metalul se mai bucura de o preconceptie si in ceea ce priveste nuantele pe care le poate adopta. Asadar, exista cateva culori standard cu care am fost obisnuiti sa asociem acest material, insa nu trebuie sa ne limitam la acestea. Cu ajutorul TonCorner putem  asocia metalul cu cele mai vii si excentrice culori, fara a exista riscul ca vor avea o durata de viata extrem de scazuta. Rezistenta indelungata a formulelor noastre a reusit sa depaseasca bariere estetice prestabilite, putand astazi sa aplicam culori total complementare nuantelor pe care le presupuneau materialele metalice.

Profita de oferte avantajoase la toata gama de vopsea pentru metal TonCorner

Pentru a avea garantia ca optati pentru cele mai potrivite variante de vopsea pentru metal, oferim gratuit sedinte de consultanta specializate, care sa va ajute in luarea unei decizii optime in raport cu nevoile dumneavoastra. De asemenea, am conturat o serie de oferte si de preturi extrem de avantajoase la toata gama de vopsea TonCorner, pentru a pute oferi fiecarui client posibilitatea de a se bucura de calitatea pe care acestea o detin. In plus, asiguram si transport direct la domiciliu, oriunde in tara, pentru doar 19 lei pentru primul kg de vopsea, urmand sa se aplice o taxa de 1,6 lei pentru fiecare kg in plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *