Studio Videochat

Deși controversele ce se învârt în jurul acestui subiect sunt departe de a se încheia, domeniul videochatului devine din ce în ce mai prosper. Asta se datorează faptului că modele nu se mai ascund, lumea se educă și începe să accepte diversitatea și să judece mai puțin. Așadar, devine treptat un job acceptat, care presupune mult mai multe avantaje decât unul obișnuit de la 9 la 5.

Libertate și flexibilitate

În acest domeniu tu ești propriul tău șef. Tu decizi dacă muncești azi, cât muncești azi sau de unde. Așadar, îți poți desfășura activitatea fie de la studio Safir, fie de acasă, singura condiție fiind să deții un computer cu o conexiune bună la internet și o cameră video care să redea o imagine clară și plăcută. Nu ai un program fix. Dacă nu vrei să lucrezi azi, nu lucrezi. Dacă mâine vrei să lucrezi doar trei ore ești liberă să o faci. Sau dacă ești dornică să muncești 15 ore în continuu, nu te oprește nimeni. Totul este la latitudinea ta și vei fi plătită în funcție de cât muncești și de câți clienți ai într-o zi; deci tot tu îți stabilești și veniturile.

Posibilități de dezvoltare

Un astfel de job nu presupune doar să fii frumoasă. Necesită o multitudine de calități la nivel intelectual, pe care le poți valorifica la maxim în timpul discuțiilor pe teme și subiecte variate. Așadar, inteligența, carisma, cultura generală, vocabularul bine dezvoltat în limba română și nu numai, creativitatea, imaginația sunt doar câteva dintre atuurile care te pot propulsa în topul celor mai bune și pe care ai ocazia să le descoperi sau să le dezvolți zilnic, luând contact cu o multitudine de caractere și culturi. Mai mult decât atât, este un bun mod prin care să îți sporești încrederea în propria persoană și să îți întărești caracterul, dat fiind faptul că va trebui să ții piept tuturor părerilor care nu vor întârzia să apară. Dar acest lucru nu trebuie să stea în calea fericirii tale, deoarece tu ești cea mai importantă persoană din viața ta.

Atenție nelimitată

Știm deja că salariile sunt mai mult decât atractive în acest domeniu, însă  avantajele materiale nu se opresc aici. Fanii, admiratorii sau prietenii pe care îi câștigi în urma conversațiilor video vor vrea să te răsplătească pentru timpul acordat cu diverse atenții, cadouri sau suplimente financiare, dincolo de salariu. Așadar, flori, ciocolată, bijuterii, cosmetice, gadget-uri sau alte atenții de ordin financiar sunt la ordinea zilei. În acest fel de obicei își doresc să-și exprime aprecierea față de tine, lucruri care la un job obișnuit sunt chestiuni ne permise sau sunt considerate imorale. Lista de beneficii este nesfârșită și tu, ca model, nu poți face decât să te bucuri și să îți faci cât mai multe planuri și dorințe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *