Tara pe care merita sa o vizitezi in acest an

Pentru toti cei pasionati de calatorii, de vacante si de experiente noi, Egiptul este una dintre destinatiile pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand va planificati urmatoarea vacanta. Plimbari cu camilele prin desert, vizitele la faimoasele piramide si faimoasele temple din Egipt sunt doar o parte din ceea ce poti sa vezi daca alegi sa-ti petreci o excursie Egipt. Locurile fantastice prin peisaje si monumente te vor face sa-ti doresti sa revii de fiecare data.

Complexul de piramide Giza si Sfinxul

Poate cele mai cunsocute piramide din Egipt, Piramidele Giza si Sfinxul au reusit de-a lungul anilor sa uimeasca turistii prin complexitatea lor si mai ales prin frumusetea acestora. Inconjurate de un aer mistic, misterios, specific tuturor monumentelor antice din Egipt, complexul a fost de-a lungul timpului una dintre cele mai importante atractii pentru arheologi, prin constructia incredibila din punct de vedere arhitectural.

Alexandria

Un oras fabulos prin istoria sa si incredibil din punct de vedere al atmosferei pe care o vei gasi acolo, Alexandria este un oras pe care nu trebuie sa-l ratez. Este orasul plimbarilor nesfarsite, orasul mancarurilor  exceptionale si orasul pe care nu-l stii decat din cele mai frumoase povesti. Istoria sa este fascinanta pentru oricine, mai ales pentru iubitorii perioadei Antice. Pentru cei car doresc sa se simta mai aproape de Cleopatra, aflati ca Alexandria a fost casa ei pentru o perioada lunga de timp si ca acolo este locul in care iti doresti sa fii pentru a afla mai multe despre secretele ei.

Cairo

Cairo este unul dintre cele mai cunoscute orase din Egipt. Este recunoscut peste hotare datorita complexitatii sale si datorita frumusetii pe care o scoate la suprafata. Pastrator al unei culturi care pare de mult pierduta, Cairo este orasul in care te vei putea intoarce in trecut si in care vei putea cunoaste mai in amanunt frumusestea Egiptului.

Siwa

Siwa este un oras care pare cufundat in aur. Ruinele din Siwa sunt printre cele mai frumoase din toata lumea, iar atmosfera de aici te va incarca cu rabdare, clam si relaxare. Poate unul dintre cele mai linistite orase din Egipt, Siwa este destinatia perfecta pentru toti cei care vor sa se plimbe fara un scop anume, dar in acelasi timp tanjesc dupa o experienta autentica. Senzatia pe care o vei avea printre ruinele de acolo este incomparabila, insa dupa o plimbare de cateva ore te vei simti incarcat cu o energie pozitiva exceptionala.

Aswan

Un alt oras guvernat de linistea specifica unor zone din Egipt, Aswan este destinatia de care ai nevoie daca esti un fan al plimbarilor cu feribotul. Situat pe malul Nilului, unul dintre cele mai cunsocute rauri din Egipt, Aswan este perfect pentru cei care sunt in cautarii linistii si pacii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *