Telefonul meu arata ca nou acum

Unul dintre cele mai ravnite modele de telefoane ale ultimilor doi ani este, cu siguranta, iPhone X, acesta fiind foarte fiabil si a adus inca de la lansare cateva functii noi si altele imbunatatite. Printre detaliile care s-au remarcat a fost functia camerei foto Portrait Mode, care permite efectuarea unor imagini similare cu cele ale camerelor profesioniste, insa si ecranul de mari dimensiuni promite o experienta grozava pentru utilizatori. Insa acest ecran, datorita dimensiunilor sale, este si mult mai vulnerabil, motiv pentru care orice mic accident poate avea urmari neplacute. Astfel, este bine de stiut care sunt solutiile in astfel de momente si totul e simplu, te vei orienta catre serviciul de inlocuire ecran iPhone X.

Ai nimerit unde trebuie

Daca telefonul tau are vreo problema, cu siguranta ai nimerit unde trebuie pentru ca la PrestigeGSM te afli pe maini bune. Experienta oamenilor de aici isi spune cuvantul si stii ca totul se va remedia in cel mai scurt timp, astfel ca ai parte de tot profesionalismul necesar in astfel de situatii.

Preturile sunt bune

In plus, nu vei avea nevoie de bugete mari pentru a te bucura de servicii de cea mai buna calitate, asa ca pentru inlocuire ecran iPhone X la PrestigeGSM trebuie sa pregatesti doar 900 de lei in cazul in care preferi ecranul OEM. In schimb, daca iti doresti ecranul original Apple, pretul creste pana la 1400 de lei, insa ambele variante sunt foarte bune.

Problema se rezolva in cel mai scurt timp

Stii ca problema ta se va rezolva in cel mai scurt timp intrucat pentru inlocuirea ecranului se aloca circa 20 de minute, ceea ce presupune ca nu trebuie sa iti dai programul peste cap din cauza faputlui ca nu te poti folosi de telefon.

Profita la maxim de timpul tau

Pentru ca lipsa timpului liber este o problema foarte comuna in ziua de azi, este bine sa gasim modalitatile prin care putem profita la maxim de cel disponibil. Asadar, la PrestigeGSM ai ocazia de a face programare atunci cand ai nevoie de inlocuire ecran pentru iPhone X, astfel incat sa mergi exact atunci cand iti este mai comod.

Ai parte de garantie

Serviciile sunt de cea mai buna calitate si, mai mult decat atat, ai parte si de garantie, motiv pentru care ai garantia ca orice problema cu care se va confrunta telefonul tau in viitor va fi remediata in cel mai scurt timp.

Pentru alte modele de telefoane

Nu in ultimul rand, serviciile celor de la PrestigeGSM nu se limiteaza numai la cele mai noi modele de telefoane marca Apple, ci si la unele mai vechi, asa ca nu conteaza ce telefon folosesti, daca acesta s-a stricat, cu siguranta, va putea fi reparat aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *