Vizitează Cancun, preţioasa perlă a coastei caraibiene!

Cancun este un oraş de coastă din Mexic, care a început să se dezvolte în calitate de staţiune turistică de top în urmă cu doar câţiva ani. Această destinaţie de vacanţă se remarcă prin ruinele antice şi prin plajele fotogene cu nisip fin alb în contrast cu frumosul albastru turcoaz pe care le deţine şi prin numeroasele insuliţe legate de plajă prin poduri sau porturi.

Ce poţi face în Cancun

Turiştii care vin an de an aici pot să profite de foarte multe oportunităţi în materie de atracţii, mâncare, viaţă de noapte, natură sau cunoaşterea lumii subacvatice. Activităţi precum scufundările, drumeţiile, sesiunile de călărit pe plajă sau chiar înotul cu delfinii jucăuşi sunt doar câteva dintre exemplele care ar trebui să te convingă să alegi o vacanţă în Cancun. Aici, vizitatorii au ocazia unică de a explora impresionanta lume subacvatică din Cancun în cadrul unui tur în care pot înota şi face snorkeling în preajma unei epave, plutind printre peştii tropicali, printre recifele de corali şi ţestoase marine gigantice. De asemenea, frumuseţea plajelor şi simplitatea lor te vor încărca cu energie şi vor reuşi să îţi ofere doza de relaxare necesară, pentru a ieşi câtuşi de puţin din agitaţia cotidiană.

Cele mai bune luni pentru a vizita Cancun

În cazul în care ai ales ca şi destinaţie de vacanţă oraşul Cancun, este bine să ai în vedere cele mai prielnice perioade pentru a face asta. Un sfat ar fi să explorezi această locaţie în intervalul decembrie-aprilie, în plin sezon, deoarece te vei putea bucura de o vreme perfectă, cu temperaturi blânde, şi vei putea beneficia de unele dintre cele mai ieftine tarife de zbor sau cazare. În ceea ce priveşte vara, în acest anotimp zilele sunt de-a dreptul sufocante, pe când lunile de toamnă sunt predispuse la numeroase furtuni.

Iar în cazul în care eşti pasionat de animale sălbatice, luna mai este ideală pentru a vizita Cancun, deoarece acesta este sezonul de cuibărit al ţestoaselor marine, astfel încât ai şansa de a vedea în timpul nopţii cum acestea ies din Marea Caraibelor, îşi fac cuibul sub forma unei găuri în nisip şi câteva zeci de ouă înainte de a se întoarce în ocean. Mai mult, dacă vrei să ai ocazia să trăieşti pe propria piele o întâlnire cu rechinul-balenă, în perioada iulie-august acesta îşi face apariţia în Laguna Isla Holbox. Evident, nu trebuie să te sperii, deoarece în ciuda dimensiunii uriaşe pe care o are, acesta nu reprezintă niciun pericol pentru om.

Alege agenţia de turism Roju pentru a-ţi contura graniţele călătoriei tale, alături de o echipă de specialişti în domeniu gata oricând să îţi ofere sprijin şi îndrumare în ceea ce priveşte destinaţia ta de vacanţă şi pachetele de servicii turistice de cea mai bună calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *